На сайте infoworks.com.ua можно заказать новые, купить готовые, скачать бесплатные курсовые, рефераты, контрольные работы, дипломы, расчетные задачи, лабораторные по различным предметам.
Для того чтобы получить реферат или другую учебную работу, выберите раздел рефератов либо воспользуйтесь системой поиска рефератов.

Заказать контрольную, реферат, курсовую или дипломную работу...

Информация о работе на тему «Особливості технологічного процесу виробництва асортименту змішаних алкогольних напоїв з використанням різних видів сировини» (ID:17)

НазваниеОсобливості технологічного процесу виробництва асортименту змішаних алкогольних напоїв з використанням різних видів сировини
Предмет/КурсКулинария
Тип работыКурсовая
Объем29 стр.
Ценабесплатно
Размер31 kb
Добавлена21.04.2002
СкачатьСкачать работу в архиве..
NEW!
Просмотр с сайта!
Просмотреть с сайта...
СодержаниеВступ 3
1. Загальна характеристика асортименту змішаних алкогольних напоїв 4
2. Характеристика сировини, передумови, доцільність її використання 8
3. Розробка асортименту змішаних алкогольних напоїв. 14
4. Розробка нормативно-технологічної документації на підставі аналізу існуючих рецептур і технологій 18
5. Пропозиції стосовно форм оформлення і подавання складних прохолодних напоїв 21
6. Критерії проведення бракеражу запропонованої продукції 26
Висновки 28
Література 29

1. Є.С. Товстуха. Кришталева чара. К:Сільські вісті, 1994
2. З. Клиновецька. Страви й напитки на Україні. К:Час, 1991
3. Барменский архив. Сайт - http://www.barmen.hop.ru/kokteyli.html
4. А. Козлов. Приготовление напитков в домашних условиях. М:Бахус, 1999
5. В. Норкин. Все о безалкогольних напилках. Спб:РОНиТ, 1998
6. К.Л. Пароходько. Прохолоджувальні напої. Львів, 1990 р.
Список литературыЛитература к работе «Особливості технологічного процесу виробництва асортименту змішаних алкогольних напоїв з використанням різних видів сировини»






© 2012-2018 infoworks.com.ua