На сайте infoworks.com.ua можно заказать новые, купить готовые, скачать бесплатные курсовые, рефераты, контрольные работы, дипломы, расчетные задачи, лабораторные по различным предметам.
Для того чтобы получить реферат или другую учебную работу, выберите раздел рефератов либо воспользуйтесь системой поиска рефератов.

Заказать контрольную, реферат, курсовую или дипломную работу...

Информация о работе на тему «Методи обліку витрат на виробництво та калькулювання собівартості продукції на підприємствах громадського харчування» (ID:991)

НазваниеМетоди обліку витрат на виробництво та калькулювання собівартості продукції на підприємствах громадського харчування
Предмет/КурсБухгалтерский учет
Тип работыДиплом
Объем148 стр.
Ценабесплатно
Размер345 kb
Добавлена08.12.2004
СкачатьСкачать работу в архиве..
NEW!
Просмотр с сайта!
Просмотреть с сайта...
СодержаниеРЕФЕРАТ 2
ВСТУП 5
РОЗДІЛ 1. Теоретичні аспекти методів обліку витрат на виробництво та калькулювання собівартості продукції 8
1.1. Витрати виробництва і калькулювання собівартості продукції (робіт, послуг) 8
1.2. Групування витрат за економічними елементами та статтями калькуляції 11
1.3. Методи калькулювання собівартості продукції 15
1.4. Організаційно-економічна характеристика ТОВ «...» 20
РОЗДІЛ 2. Методи обліку витрат на виробництво та калькулювання собівартості продукції на підприємстві 26
2.1. Управлінський облік витрат на виробництво і калькулювання собівартості продукції 26
2.2. Фінансовий облік витрат і калькулювання собівартості продукції 35
2.3. Податковий облік витрат і калькулювання собівартості 60
2.4. Документування господарських операцій з обліку витрат 66
2.5. Шляхи вдосконалення обліку витрат на виробництво і калькулювання собівартості продукції 80
РОЗДІЛ 3. Організація і методика економічного аналізу та аудиту виробничих витрат та калькулювання собівартості продукції 85
3.1. Організаційно-інформаційна модель аналізу витрат та калькулювання собівартості 85
3.2. Загальний та факторний аналіз витрат на виробництво і калькуляцію собівартості продукції 90
3.3. Організація та методика аудиту витрат на виробництво та калькуляцію собівартості продукції 96
3.4. Шляхи вдосконалення організації та методики аудиту витрат на виробництво та калькуляцію собівартості продукції 107
РОЗДІЛ 4. Організація і методика економічного аналізу та аудиту виробничих витрат та калькулювання собівартості продукції з застосуванням комп’ютерних технологій 112
4.1. Постановка і характеристика задачі 112
4.2. Технологія обробки вхідної інформації 114
4.3. Характеристика вихідної інформації 118
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 121
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 125
ДОДАТОК А. Класифікація витрат на виробництво і реалізацію продукції 130
ДОДАТОК Б. Типова номенклатура статей калькуляції собівартості одиниці продукції у виробничому підприємництві 132
ДОДАТОК В. Номенклатура і зміст статей витрат на утримання і експлуатацію устаткування 134
Додаток Г. Номенклатура і зміст статей загальновиробничих витрат 135
ДОДАТОК Д. Номенклатура і зміст статей загальногосподарських витрат 137
ДОДАТОК Е. Класифікація витрат підприємств громадського харчування 140
ДОДАТОК Ж. Основні звітні показники ТОВ „...” за 2001-2003 рр. 141
ДОДАТОК З. Основні показники, які характеризують фінансовий стан ТОВ „...” 144
ДОДАТОК К. Аналіз витрат ТОВ „...” 146

Список литературыЛитература к работе «Методи обліку витрат на виробництво та калькулювання собівартості продукції на підприємствах громадського харчування»






© 2012-2018 infoworks.com.ua